Arvoisa asiakkaamme.
Voitte tehdä varauksen alla olevalla varauskalenterilla, soittamalla numeroon 040 547 4203 tai lähettämällä sähköpostia

Olemme puhelimitse tavoitettavissa arkisin noin klo 9 alkaen.

Ryhmät ja kokoukset, Wernerissä voit järjestää pienet iloiset juhlat, ison seurueen illanvieton tai tärkeän yksityisyyttä vaativan kokouksen. Ravintolassa on pienempi kabinetti 8-12 henkilölle ja suurempi kabinetti 20-30 henkilölle. Kabinetit yhdistettynä istumapaikkoja on jopa 42 henkilölle. Kabinettiin saa pyynnöstä kokoustekniikan; valkokangas, tykki sekä äänentoisto, ja kokoukseen on helppo yhdistää kokouskahvit ja illallinen. Kabinetit toimivat loistavasti myös esimerkiksi väitöskaronkan, syntymäpäivän tai muun merkkipäivän juhlapaikkana. Kerro mitä haluat juhlia, niin rakennetaan tilaisuus juhlaan sopivaksi!

Baaritiskillämme on 10 asiakaspaikkaa mihin emme ota pöytävarauksia: tervetuloa siis pistäytymään vaikka varauskalenterimme olisi täynnä!

Jos varauskalenteri ei löydä pöytää haluamananne ajankohtana, kannattaa tilanne tarkistaa puhelimitse tai sähköpostilla – peruutuksien mahdollisuus on aina olemassa.


Hei!
Pyydämme huomioimaan että pöytänne on käytettävissä kaksi ja puoli tuntia varaushetkestä. Olkaa ystävällisesti yhteydessä meihin, jos haluatte pöydän pidemmäksi ajaksi. Olettehan ajoissa, pidätämme oikeuden luovuttaa varattu pöytä 15 minuuttia varauksen alkamisen jälkeen, mikäli seurue ei ole etukäteen ilmoittanut myöhästymisestä.

Lämpimästi tervetuloa Werneriin!