Wernerin
Á la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia jaettavaksi


  • Grillattua kanaa, tomatillosalsaa ja pistaasia11
  • Grillattua valkoista parsaa, fetaa ja baba ganoush12/23
  • Hiillostettuja silakoita ja sitrus-oreganovinegretteä12
  • Savustettua ydinluuta, sitruuna-taatelihilloketta ja grillattua perunarieskaa12
  • Kikhernetahnaa, minttujugurttia ja granaattiomenaa7
  • Wernerin itsetehtyjä leikkeleitä13

  • Suosittelemme pienten ruokien kanssa:
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita2

Pääruokia
avotulelta

  • Hiillostettua munakoisoa, Ramiro-paprikaa ja pinjansiemeniä23
  • Kokonaisena grillattua Inarijärven siikaa, fenkolia, kyssäkaalia ja savuperunaa33
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecotea, neulapapuja, Padron-paprikaa ja lampaanmaitojuustoa84 (kahdelle)
  • Naudan entrecotea, neulapapuja, Padron-paprikaa ja lampaanmaitojuustoa32
  • Karitsan paahtopaistia, grillattua suippokaalia ja mantelia29

  • Pääuokien kanssa tarjoillaan Wernerin harissakastiketta ja sitruunajugurttia

Wernerin
jälkiruokia

  • Grillattua raparperia ja mansikkasorbettia10
  • Karamellisoitua ananasta, laakerinlehti-suolakaramellia ja kondenssimaitojäätelöä10
  • Suklaakakkua, mandariinisorbettia ja pistaasivalkosuklaakreemiä10
Viinilistamme (avaa PDF) →

Parhaista
parhaat
58 €

Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Menusta saatavilla myös vegaani-ja kasvisvaihtoehdot. Tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

Alkuun


  • Wernerin itsetehtyjä leikkeleitä
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Kikhernetahnaa, minttujugurttia ja granaattiomenaa
  • Hiillostettuja silakoita ja sitrus-oreganovinegretteä
  • Tartar naudan marmoriulkofileestä, villivalkosipulipestoa ja parmesaania

Avotulelta

  • Kokonaisena grillattua Inarijärven siikaa, fenkolia, kyssäkaalia ja savuperunaa
  • TAI:
  • Karitsan paahtopaistia, grillattua suippokaalia ja mantelia
  • TAI:
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecotea, neulapapuja, Padron-paprikaa ja lampaanmaitojuustoa+ 15€
  • (kahdelle)

Jälkiruoka

  • Grillattua raparperia ja mansikkasorbettia
  • Suositusjuomat 40€
  • Alkuruoat:
  • Coteaux Bourguignons Rosé 2017 16cl
  • Pääruoka:
  • Bourgogne Aligoté 2017 16cl
  • tai
  • Madremia 2017 16cl
  • Jälkiruoka:
  • Riesling Auslese 2017 8cl

Wernerin
Vappumenu
52 €

Wernerin vappumenu 1.5 klo 11:30-15. Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Menusta saatavilla myös vegaani-ja kasvisvaihtoehdot.

Alkuun

  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Halstrattua, yrttimarinoitua silakkaa
  • Grillattua valkoista parsaa, fetaa ja mantelia
  • Kerrothan henkilökunnalle allergioistasi!
  • Viinisuositukset 40€
  • Alkuun
  • Binger Silvaner 16cl
  • Pääruoalle
  • Nebbiolo 16cl
  • Jälkiruoka
  • Brachetto 8cl

Avotulelta

  • Grillattua lohta, vihreää parsaa, fenkolia ja pomeloa
  • tai
  • Karitsan paahtopaistia, paahdettua perunaa, grillattua kevätkaalia ja paprikaa
  • tai
  • Täytettyä munakoisoa, paahdettua kirsikkatomaattia, fetaa ja pinjansiemeniä
  • Pääruokien kanssa tarjoillaan Wernerin harissakastiketta ja sitruunajugurttia

Jälkiruoka

  • Grillattua raparperia, sitruskreemiä ja mansikkasorbettia

Wernerin
Äitienpäivämenu
52 €

Wernerin äitienpäivämenu su 12.5 klo 11:30-15:00. Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Menusta saatavilla myös vegaani-ja kasvisvaihtoehdot.

Alkuun


  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Limemarinoitua ahventa ja vihreää jalapenoa
  • Grillattua kanaa, pistaasia ja aprikoosia
  • Käsinkuorittuja katkarapuja, valutettua jugurttia, endiiviä ja omenaa

  • Kerrothan henkilökunnalle allergioistasi!
  • Viinisuositukset 35€
  • Alkuun
  • Binger Silvaner 12cl
  • Pääruoalle
  • Barbera d'Alba 12cl
  • Jälkiruoka
  • Brachetto 8cl

Avotulelta

  • Halstrattua siikaa ja kauden kasviksia
  • tai
  • Karitsan paahtopaistia, paahdettua perunaa, grillattua kevätkaalia ja paprikaa
  • tai
  • Täytettyä munakoisoa, paahdettua kirsikkatomaattia, fetaa ja pinjansiemeniä
  • Pääruokien kanssa tarjoillaan Wernerin harissakastiketta ja sitruunajugurttia

Jälkiruoka

  • Vanilijajäätelöä, raparperia ja mascarponea