Wernerin
Á la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia jaettavaksi


  • Grillattua keltajuurta, endiiviä, valutettua jugurttia, pistaasia ja Ras el Hanout-vinegretteä12
  • Lämmintä hummusta, savupaprikaa ja oreganoa9
  • Kokonaisena grillattua silakkaa, creme fraichea ja jalopeno vinegretteä12
  • Harjun makkaratehtaan 7 chilin makkaraa, paistettua ruusukaalia, anjovista ja pinjansiemeniä12
  • Avotulella grillattua Padron-paprikaa, pecorinoa, minttua ja karamellisoitua valkosipulimajoneesia9
  • Wernerin itsetehtyjä leikkeleitä13
  • Tartar naudan marmoriulkofileestä, paistettuja kanttarelleja ja karamellisoitua sipulia14
  • Paahdettua luuydintä, viikunachutneya ja rapeaa leipää13
  • Suosittelemme pienten ruokien kanssa
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita3

Pääruokia
avotulelta

  • Paahdettua kukkakaalia, paistettuja kanttarelleja, mantelia ja Yemen Zhough-jugurttia24
  • Avotulella kokonaisena grillattua päivän kalaa, hiillostettuja retiisejä, harissaa ja tzatzikiaPäivän hintaan
  • Avotulella grillattua lohta, hiillostettuja retiisejä, harissaa ja tzatzikia27
  • Karitsan paahtopaistia, za'atar-paahdettua porkkanaa, fetaa ja minttuchimichurria29
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecôtea, grillattua radicchioa, hasselpähkinää, broccolinia ja luuydinvoita88 (kahdelle)
  • Naudan entrecôtea, grillattua radicchioa, hasselpähkinää, broccolinia ja luuydinvoita33

Wernerin
jälkiruokia

  • Luumuja, mascarponea ja hunajaa10
  • Suklaakakkua, mansikkasorbettia, mustapippuri-suolakaramellia ja pistaasia10
  • Valikoima juustoja ja kauden kompottia12
Viinilistamme (avaa PDF) →

Parhaista
parhaat
58 €

Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Menusta saatavilla myös vegaani-ja kasvisvaihtoehdot. Tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

Alkuun


  • Wernerin itsetehtyjä leikkeleitä
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Lämmintä hummusta, savupaprikaa ja oreganoa
  • Grillattua keltajuurta, endiiviä, valutettua jugurttia, pistaasia ja Ras el Hanout-vinegretteä
  • Tartar naudan marmoriulkofileestä, paistettuja kanttarelleja ja karamellisoitua sipulia

  • Sommelierin suositusviinit 42€

  • Alkuun:
  • Campana Rosé 2018 16cl
  • Pääruoka:
  • Bourgogne Cote d'Or Blanc 2017 16cl
  • tai
  • La Fina Amfora 2017 16cl
  • Jälkiruoka:
  • Riffel Riesling Auslese 2018 8cl

Avotulelta

  • Avotulella kokonaisena grillattua päivän kalaa, hiillostettuja retiisejä, harissaa ja tzatzikia
  • TAI:
  • Karitsan paahtopaistia, za'atar-paahdettua porkkanaa, fetaa ja minttuchimichurria
  • TAI:
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecôtea, grillattua radicchioa, hasselpähkinää, broccolinia ja luuydinvoita+ 15€
  • (kahdelle)

Jälkiruoka

  • Luumuja, mascarponea ja hunajaa