Wernerin
Á la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia jaettavaksi


  • Persimonisalaattia, grillattua avokadoa, valutettua jugurttia ja suolapistaasia12
  • Lämmintä hummusta, yrttijugurttia ja oreganoa9
  • Harjun makkaratehtaan 7 chilin makkaraa, grillattua punajuurta, hasselpähkinää ja taatelia12
  • Paistettua polentaa, balsamicosipulia, pinjansiemeniä ja valkosipulimajoneesia9
  • Avotulella grillattua padron-paprikaa, minttua ja creme fraichea9
  • Wernerin leikkeleitä13
  • Tartar naudan marmoriulkofileestä, karamellisoitua sipulia, rapeaa maa-artisokkaa ja parmesaania14
  • Paahdettua luuydintä, viikunachutneya ja rapeaa leipää13
  • Suosittelemme pienten ruokien kanssa
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita3

Pääruokia
avotulelta

  • Paahdettua kukkakaalia, paistettua portobelloa, mantelia ja Yemen Zhough-jugurttia24
  • Avotulella kokonaisena grillattua päivän kalaa, grillattua maa-artisokkaa, broccolinia ja tzatzikiaPäivän hintaan
  • Avotulella grillattua lohta, grillattua maa-artisokkaa, broccolinia ja tzatzikia27
  • Karitsan paahtopaistia, za'atar-paahdettua porkkanaa, fetaa ja minttuchimichurria29
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecôtea, paahdettua kurpitsaa, cipollini-sipulia, pinjansiemeniä, pecorinoa ja 'Nduja-voita92 (kahdelle)
  • Naudan entrecôtea, paahdettua kurpitsaa, cipollini-sipulia, pinjansiemeniä, pecorinoa ja 'Nduja-voita33

Wernerin
jälkiruokia

  • Friteerattua bataattia, mustaseesamijäätelöä ja seesamituile10
  • Tummaa suklaatorttua, mandariinisorbettia, suklaakastiketta ja suolapistaasia10
  • Valikoima juustoja ja kauden kompottia12
Viinilistamme (avaa PDF) →

Parhaista
parhaat
58 €

Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Menusta saatavilla myös vegaani-ja kasvisvaihtoehdot. Tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

Alkuun


  • Wernerin leikkeleitä
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Lämmintä hummusta, yrttijugurttia ja oreganoa
  • Persimonisalaattia, grillattua avokadoa, valutettua jugurttia ja suolapistaasia
  • Tartar naudan marmoriulkofileestä, karamellisoitua sipulia, rapeaa maa-artisokkaa ja parmesaania

  • Sommelierin suositusviinit 42€

  • Alkuun:
  • Chinon "Part des Anges" Blanc 2017 16cl
  • Pääruoka:
  • Reuilly 2018 16cl
  • tai
  • Tremenda 2014 16cl
  • Jälkiruoka:
  • Riffel Riesling Auslese 2018 8cl

Avotulelta

  • Avotulella kokonaisena grillattua päivän kalaa, grillattua maa-artisokkaa, broccolinia ja tzatzikia
  • TAI:
  • Karitsan paahtopaistia, za'atar-paahdettua porkkanaa, fetaa ja minttuchimichurria
  • TAI:
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecôtea, paahdettua kurpitsaa, cipollini-sipulia, pecorinoa ja 'Nduja-voita+ 15€
  • (kahdelle)

Jälkiruoka

  • Friteerattua bataattia, mustaseesamijäätelöä, appelsiinikukkakaramellia ja seesamituile