Wernerin
Á la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia jaettavaksi


  • Endiivi-omenasalaattia, käsinkuorittuja katkarapuja, valutettua jugurttia ja tilliä12
  • Creme fraichea, oliiviöljyä ja za'atar6
  • Limemarinoitua ahventa ja vihreää jalapenoa12
  • Harjun makkaratehtaan 7 chilin makkaraa, suippokaalia, mantelia ja lipstikkaa11
  • Avotulella grillattua Padron-paprikaa, pecorinoa, minttua ja karamellisoitua valkosipulimajoneesia9
  • Wernerin itsetehtyjä leikkeleitä13

  • Suosittelemme pienten ruokien kanssa:
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita3

Pääruokia
avotulelta

  • Grillattua munakoisoa, paahdettua Ramiro-paprikaa, fetaa, pistaasia ja oreganoa24
  • Avotulella grillattua päivän kalaa, hiillostettuja retiisejä, appelsiinia ja harissa-vinegretteäPäivän hintaan
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecotea, grillattua radicchioa, hasselpähkinää ja broccolinia88 (kahdelle)
  • Naudan entrecotea, grillattua radicchioa, hasselpähkinää ja broccolinia33

  • Pääuokien kanssa tarjoillaan Wernerin harissakastiketta ja sitruunajugurttia

Wernerin
jälkiruokia

  • Grillattua raparperia ja mansikkasorbettia10
  • Suklaakakkua, mandariinisorbettia ja pistaasivalkosuklaakreemiä10
  • Päivän juusto10
Viinilistamme (avaa PDF) →