Wernerin
Á la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia jaettavaksi


  • Grillattua punajuurta, lehtikaalia, valutettua jugurttia, pistaasia ja tahinia12
  • Lämmintä hummusta, yrttijugurttia ja oreganoa9
  • Kokonaisena grillattua silakkaa, creme fraichea ja jalopeñovinegretteä12
  • Harjun makkaratehtaan 7 chilin makkaraa, grillattua punajuurta, hasselpähkinää ja taatelia12
  • Avotulella grillattua maissia, harissaa, minttua ja karamellisoitua valkosipulimajoneesia9
  • Wernerin leikkeleitä13
  • Tartar naudan marmoriulkofileestä, karamellisoitua sipulia, rapeaa maa-artisokkaa ja parmesaania14
  • Paahdettua luuydintä, viikunachutneya ja rapeaa leipää13
  • Suosittelemme pienten ruokien kanssa
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita3

Pääruokia
avotulelta

  • Paahdettua kukkakaalia, paistettua portobelloa, mantelia ja Yemen Zhough-jugurttia24
  • Avotulella kokonaisena grillattua päivän kalaa, grillattua maa-artisokkaa, broccolinia ja tzatzikiaPäivän hintaan
  • Avotulella grillattua lohta, grillattua maa-artisokkaa, broccolinia ja tzatzikia27
  • Karitsan paahtopaistia, za'atar-paahdettua porkkanaa, fetaa ja minttuchimichurria29
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecôtea, paahdettua kurpitsaa, cipollini-sipulia, pinjansiemeniä, pecorinoa ja 'Nduja-voita92 (kahdelle)
  • Naudan entrecôtea, paahdettua kurpitsaa, cipollini-sipulia, pinjansiemeniä, pecorinoa ja 'Nduja-voita33

Wernerin
jälkiruokia

  • Luumuja, mascarponea ja hunajaa10
  • Suklaakakkua, kurpitsasorbettia, mustapippuri-suolakaramellia ja pistaasia10
  • Valikoima juustoja ja kauden kompottia12
Viinilistamme (avaa PDF) →

Parhaista
parhaat
58 €

Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Menusta saatavilla myös vegaani-ja kasvisvaihtoehdot. Tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

Alkuun


  • Wernerin leikkeleitä
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Lämmintä hummusta, yrttijugurttia ja oreganoa
  • Grillattua punajuurta, lehtikaalia, valutettua jugurttia, pistaasia ja tahinia
  • Tartar naudan marmoriulkofileestä, karamellisoitua sipulia, rapeaa maa-artisokkaa ja parmesaania

  • Sommelierin suositusviinit 42€

  • Alkuun:
  • Ilbesheim Gewürztraminer 2017 16cl
  • Pääruoka:
  • Reuilly 2018 16cl
  • tai
  • Madremia 2017 16cl
  • Jälkiruoka:
  • Coteaux du Layon Saint Aubin 2018 8cl

Avotulelta

  • Avotulella kokonaisena grillattua päivän kalaa, grillattua maa-artisokkaa, broccolinia ja tzatzikia
  • TAI:
  • Karitsan paahtopaistia, za'atar-paahdettua porkkanaa, fetaa ja minttuchimichurria
  • TAI:
  • 6 viikkoa raakakypsytettyä naudan entrecôtea, paahdettua kurpitsaa, cipollini-sipulia, pecorinoa ja 'Nduja-voita+ 15€
  • (kahdelle)

Jälkiruoka

  • Luumuja, mascarponea ja hunajaa

Wernerin
Joululounas
38 €

Wernerin joululounas 9.-13.12 ja 16.-20.12 klo 11:30-15. Viimeiset pöytävaraukset klo 14. Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Menusta saatavilla myös vegaani-ja kasvisvaihtoehdot.

Alkuun

  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Lämmintä hummusta, yrttijugurttia ja oreganoa
  • Paahdettua punajuurta, lehtikaalia, valutettua jugurttia, pistaasia ja tahinia
  • Grillattua harissa-lammasmakkaraa, paahdettua ramiro-paprikaa ja saksanpähkinää
  • Kerrothan henkilökunnalle allergioistasi!
  • Viinisuositukset 24€
  • Alkuun
  • Ilbesheim Gewüsztraminer 2017 12cl
  • Pääruoalle
  • La Fina Garnatxa Amfora 2017 12cl

Avotulelta

  • Paahdettua kukkakaalia, paistettua portobelloa, mantelia ja Yemen Zhough-jugurttia
  • tai
  • Avotulella grillattua lohta, grillattua maa-artisokkaa, broccolinia ja tzatzikia
  • tai
  • Karitsan paahtopaistia, za'atar-paahdettua porkkanaa, fetaa ja minttuchimichurria

Jälkiruoka

  • Suklaakakkua, maa-artisokkakaramellia ja kurpitsasorbettia