Ryhmät ja kokoukset

Wernerissä voit järjestää pienet iloiset juhlat, ison seurueen illanvieton tai tärkeän yksityisyyttä vaativan kokouksen. Saman pöydän ääreen mahtuu jopa 30 henkilöä!

ISTUVA ILLALLINEN JOPA 110 HENKILÖLLE

Ravintolan tilat taipuvat vaivatta erikokoisten seurueiden tarpeisiin. Wernerissä on mahdollista järjestää istuva illallinen tai rento lounas saman pöydän ääressä jopa 30 henkilölle ja tiloja yhdistelemällä Werneriin mahtuu jopa 110 henkilöä istuvalle illalliselle. Tällaista mahdollisuutta ei Helsingissä heti tule vastaan. Yli 10 henkilön ryhmille muokkaamme aina oman menun päivän parhaista raaka-aineista.

KABINETTI 12 HENKILÖLLE

Ravintolan takatiloista löytyy viehättävä 12 henkilön kabinetti, jonne saa pyynnöstä kokoustekniikan; valkokangas, tykki ja äänentoisto. Kokoukseen on helppo yhdistää lounas tai illallinen.

Sama 12 henkilön kabinetti taipuu hetkessä myös pienten juhlien viettopaikaksi. Synttärijuhlat, yrityksen after workit, varpajaiset, tyttöjenilta… Nimeä juhla, niin me tarjoamme niille puitteet.

Millaisella seurueella sinä tulisit kokoustamaan tai illanviettoon? Lähetä meille tarjouspyyntö () niin suunnitellaan yhdessä juuri oikeanlainen tilaisuus.