Wernerin
à la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia

  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita2
  • Mausteista munakoisotahnaa, granaattiomenaa ja yrttijugurttia6
  • Harjun makkaratehtaan lammas-harissamakkaraa, grillattua leipää, sydänsalaattia ja majoneesia9
  • Fenkolinen endiivisalaatti, grillattua avokadoa ja valutettua jugurttia10
  • Grillattua valkoista parsaa, paahdettua mantelia ja sitruskastiketta10
  • Avotulella hiillostettuja muikkuja, oregano-sitruskastiketta10
  • Naudan savulihatartar, sumakkimarjamajoneesia ja marinoitua sipulia12
  • Lajitelma Wernerin itse kuivattuja lihoja ja makkaroita14

Pääruokia
avotulelta

  • Seesamilla maustettua kukkakaalia, grillattuja kauden kasviksia ja harissajugurttia23
  • Avotulella kypsennettyä lohta, grillattua parsaa ja oregano-sitruskastiketta26
  • Avotulella kokonaisena kypsennettyä makrillia, grillattua salaattia ja parsaa, oregano-sitruskastiketta36
  • Iberico-porsasta, grillattua varhaiskaalia ja parsaa, tomatillo-anjoviskastiketta27
  • Vasikan entrecote-pihviä, grillattua varhaiskaalia ja parsaa, tomatillo-anjoviskastiketta28
  • Kuusi viikkoa riiputettua naudan entrecote-pihviä luulla, grillattua salaattia ja parsaa sekä tomatillo-anjoviskastiketta85 (kahdelle)

Wernerin
lounaslista
Viikko 22

1 / 2 / 3 ruokalajia 21€ / 25€ / 29€

Alkuun

  • Valkoista parsaa, paahdettua mantelia, fetaa ja sitruskastiketta
  • Limellä marinoitua ahventa, grillattuja yrttejä ja hapankermaa
  • Mausteista lammasmakkaraa, kyssäkaalia ja omenaa
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita+ 2€
  • Päivän viinit

  • Miraval Rosé 2015 (Provence, France)10,3
  • Estate Rüdesheim 2015 , Riesling, George Breuer (Rheingau, Germany)10,9
  • Rouge 2015, Domaine de Montcalmès (Languedoc-Roussillon, France)12,9
  • Virgin Mary (mausteinen tomaattimehu)7,5

Pääruoka

  • Grillattua parsakaalia, kesäkurpitsaa, hasselpähkinää ja harissa-jugurttia
  • Granaattiomenalla marinoitua lohta, grillattua endiiviä ja retiisiä
  • Iberico-porsasta, grillattua kevätkaalia ja tomatillo-anjoviskastiketta
  • Naudan entrecote-pihviä, grillattua salaattia ja tomatillo-anjoviskastiketta + 8€
  • Kuusi viikkoa riiputettua naudan ulkofilepihviä, grillattua salaattia ja tomatillo-anjoviskastiketta+ 8€

Jälkiruoka

  • Sitruunamantelileivos, kardemummakastiketta ja mysliä

Parhaista
parhaat
58 €

MENUT TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE

Alkuun

  • Lajitelma Wernerin itse kuivattuja lihoja ja makkaroita
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Mausteista munakoisotahnaa, granaattiomenaa ja yrttijugurttia
  • Fenkolinen endiivisalaatti, grillattua avokadoa ja valutettua jugurttia
  • Tartar naudan marmorifileestä, sumakkimarjamajoneesia ja marinoitua sipulia
  • Avotulella hiillostettuja silakoita, sitruunaa ja salottia

Avotulelta

  • Avotulella kokonaisena kypsennettyä makrillia, grillattua parsaa ja oregano-sitruskastiketta
  • TAI:
  • Naudan entrecote-pihviä, grillattua salaattia ja parsaa sekä tomatillo-anjoviskastiketta
  • TAI:
  • Kuusi viikkoa riiputettua naudan entrecote-pihviä luulla, grillattua salaattia ja parsaa sekä tomatillo-anjoviskastiketta+ 12 €
  • (kahdelle)

Jälkiruoka

  • Grillattua raparperia, paahdettua valkosuklaata ja piimäsorbeta