Wernerin
à la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia

  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita2
  • Mausteista munakoisotahnaa, yrttijugurttia ja oreganoa6
  • Harjun makkaratehtaan lammas-harissamakkaraa, grillattua leipää, sydänsalaattia ja majoneesia9
  • Tomaatti-granaattiomenasalaattia, marinoitua sipulia ja valutettua jugurttia10
  • Avotulella hiillostettuja muikkuja, hapankermaa ja suolasitruunaa10
  • Limemarinoitua ahventa, jalapenoa ja jugurttia12
  • Tartar vasikan ulkofileestä, grillattua kevätsipulia ja sitruunaa12
  • Lajitelma Wernerissä itse kuivattuja lihoja ja makkaroita14

Pääruokia
avotulelta

  • Grillattua munakoisoa, karamellisoitua sipulia, hasselpähkinää ja harissajugurttia23
  • Grillattua lohta, paksoita ja fenkolia sekä kurkkurelissiä26
  • Karitsan karetta, grillattua savoijinkaalia ja retiisiä sekä tomatillo-anjoviskastiketta29
  • Naudan entrecote-pihviä, grillattua salaattia ja tomaattia sekä tomatillo-anjoviskastiketta35
  • Kokonaisena kypsennettyä Inarijärven siikaa, paksoita, fenkolia ja kurkkurelissiä36
  • Vasikan paistipihviä, grillattua salaattia ja tomaattia, chiliä ja ruskistettua voita66 (kahdelle)

Wernerin
lounaslista
Viikko 29

1 / 2 / 3 ruokalajia 21€ / 25€ / 29€

Alkuun

  • Tomaatti-avokadosalaattia ja valutettua jugurttia
  • Limemarinoitua ahventa ja jugurttia
  • Tartar vasikan ulkofileestä, grillattua kevätsipulia, chiliä ja sitruunaa
  • Halstrattuja muikkuja ja hapankermaa
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita+ 2€
  • Päivän viinit

  • Miraval Rosé 2015 (Provence, France)10,3
  • Sauvignon Blanc 2016, Cloudy Bay (Malborough, New Zealand)11,40
  • Nebbiolo Perbacco 2014, Vietti (Piemonte, Italy)11,50
  • Virgin Mary (mausteinen tomaattimehu)7,5

Pääruoka

  • Grillattua munakoisoa, karamellisioitua sipulia ja fetaa
  • Avotulella kypsennettyä lohta, grillattua endiiviä ja paksoita sekä kurkkurelissiä
  • Iberico-porsasta, grillattua tomaattia ja savojinkaalia sekä tomatillo-anjoviskastiketta
  • Naudan entrecote-pihviä, salaattia ja tomatillo-anjoviskastiketta + 8€

Jälkiruoka

  • Marinoituja mansikoita, mascarponea ja marenkia

Parhaista
parhaat
58 €

MENUT TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE

Alkuun

  • Lajitelma Wernerissä itse kuivattuja lihoja ja makkaroita
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Mausteista munakoisotahnaa, yrttijugurttia ja oreganoa
  • Tomaattisalaattia, marinoitua sipulia ja valutettua jugurttia
  • Limemarinoitua ahventa ja jugurttia
  • Tartar vasikan ulkofileestä, grillattua kevätsipulia ja sitruunaa

Avotulelta

  • Avotulella kokonaisena kypsennettyä Inarijärven siikaa, grillattua paksoita ja fenkolia sekä kurkkurelissiä
  • TAI:
  • Naudan entrecote-pihviä, grillattuja kasviksia ja tomatillo-anjoviskastiketta

Jälkiruoka

  • Marinoituja mansikoita, mascarponea ja marenkia