Wernerin
lounas

Viikko 46        3 ruokalajia 29€ (Entrecote-pihvillä +8€)

Pieniä ruokia

  • Confit ankankoipea, fenkoli-pomelosalaattia, pinjansimentä ja hunajavinegrettiä9€
  • Paahdettu munakoisokeitto, mausteista leivänmurua, rakuunaa7€
  • Päivän viinit

  • Assyrtiko 2015, Kir-Yianni (Macedonia, Kreikka)9,4€
  • Bourgogne Blanc 2014, Julien Guillot (Bourgogne, Ranska)11,2€
  • La Petit Syrah 2014, Domaine Les Lys (South-Rhône, France)8,5€
  • Langhe Nebbiolo 2016, Principiano Ferdinando (Piemonte, Italia)11,9€

Pääruokia avotulelta

  • Grillattua portobelloa, maa-artisokka hummus, rapeaa savoykaalia, savustettua mantelia16€
  • Adana-varras naudanlihasta, sydänsalaattia, tomaattia ja minttujugurttia16€
  • Grillattua lohta, haudutettua endiiviä ja oliivitahna18€
  • Vasikan maksaa, karamellisoitua sipulia, brysselinkaalia ja chiliä16€
  • Naudan entrecote-pihviä, paahdettua munakoisoa, fetaa, hasselpähkinää sekä pähkinäistä paprikakastiketta26€

Jälkiruoka

  • Maitosuklaakreemi, kurpitsasorbet, rapeaa vihreää ohraa6€

Wernerin
à la carte

Yhdistele vapaasti ja kysy tarjoilijalta suosituksia!

Pieniä
ruokia

  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita2
  • Mausteista kikhernetahnaa, yrttijugurttia ja oreganoa6
  • Harjun makkaratehtaan seitsemän chilin makkaraa, granaattiomenasalaattia ja majoneesia9
  • Punajuuri-endiivisalaattia, valutettua jugurttia, paahdettua mantelia ja tilliä10
  • Sinisimpukoita ja fetaa mausteisessa tomaattikastikkeessa11
  • Tartar naudan ulkofileestä, paahdettua munakoisoa ja hopeasipulia12
  • Lajitelma Wernerissä itse kuivattuja lihoja ja makkaroita14

Pääruokia
avotulelta

  • Paahdettua myskikurpitsaa, paistettua lehtikaalia, hasselpähkinää ja harissajugurttia23
  • Avotulella kypsennettyä lohta, tahinilla maustettua grillattua kukkakaalia sekä auringonkukansiemenpestoa26
  • Taatelilla maustettua vasikan poskea, savoijinkaalia, lehtikaalia sekä minttujugurttia27
  • Naudan entrecote-pihviä, paahdettua munakoisoa, hasselpähkinää ja grillattua tomaattia sekä pähkinäistä paprikakastiketta35
  • Kokonaisena grillattua siikaa, paahdettua endiiviä, pomeloa ja fenkolia sekä auringonkukansiemenpestoa36

Jälkiruokia

  • Comté 36kk9
  • Paahdettua kvitteniä, jugurttikreemiä, lakkaa ja lakritsijäätelöä9
  • Karamellisoitua omenaa, omenasorbettia ja rapeaa lehtitaikinaa9
  • Maapähkinäjäädykettä ja hasselpähkinäkakkua9

Kahvi ja tee

  • Espresso2,2
  • Macchiato2,5
  • Double espresso2,8
  • Cappuccino3,2
  • Latte3,5
  • Americano2,8
  • Coffee2,5
  • Tea pot4

Parhaista
parhaat
58 €

Menu käsittää kaikki alkuruoat, valinnaisen pääruoan sekä jälkiruoan. Tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

Alkuun

  • Lajitelma Wernerissä itse kuivattuja lihoja ja makkaroita
  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita
  • Mausteista kikhernetahnaa, yrttijugurttia ja oreganoa
  • Punajuuri-endiivisalaattia, valutettua jugurttia, paahdettua mantelia ja tilliä
  • Tartar naudan ulkofileestä, paahdettua munakoisoa ja hopeasipulia
  • Sinisimpukoita, mausteista tomaattikastiketta ja fetaa

Avotulelta

  • Kokonaisena grillattua siikaa, paahdettua endiiviä, pomeloa ja fenkolia sekä auringonkukansiemenpestoa
  • TAI:
  • Naudan entrecote-pihviä, paahdettua munakoisoa, hasselpähkinää ja grillattua tomaattia sekä pähkinäistä paprikakastiketta
  • TAI:
  • Kuusi viikkoa riiputettua naudan entrecote-pihviä luulla, paahdettua munakoisoa, hasselpähkinää ja grillattua tomaattia sekä pähkinäistä paprikakastiketta+ 12 €

Jälkiruoka

  • Paahdettua kvitteniä, jugurttikreemiä, lakkaa ja lakritsijäätelöä