Wernerin
lounas

Viikko 43                3 ruokalajia 29€

Pieniä ruokia

  • Grillattua perunarieskaa ja ruskistettua voita2€
  • Savuperunasalaattia, mausteista silliä, paahdettua mantelia ja rapeaa kaprista7€
  • Mausteisessa chilivoissa paistettuja kanansydämiä, sitruskastiketta ja grillattua leipää7€
  • Sinisimpukoita ja fetaa mausteisessa tomaattikastikkeessa9€
  • Päivän viinit

  • Impromptu Rosado 2014 (Pinot Noir), Hispano-Suiza (Valencia, Spain)10,6 €
  • Il Pellengo, Riesling (Piemonte, Italy)10,8 €
  • La Petit Syrah 2014, Domaine Les Lys (South-Rhône, France)8,5 €
  • Virgin Mary (mausteinen tomaattimehu)7,5 €

Pääruokia avotulelta

  • Grillattua myskikurpitsaa, paistettua chilitofua ja valutettua jugurttia 16€
  • Haudutettua ankankoipea, hunajaista pomelo-fenkolisalaattia sekä piri-pirikastiketta16€
  • Adana-kebabvarras naudan jauhelihasta, yrttistä tomaattisalsaa, jugurttia sekä grillattua leipää16€
  • Avotulella kypsennettyä lohta, tahinilla maustettua grillattua kukkakaalia sekä auringonkukansiemenpestoa18€
  • Naudan entrecote-pihviä, paahdettua munakoisoa, fetaa, hasselpähkinää sekä pähkinäistä paprikakastiketta26€

Jälkiruoka

  • Suklaakakkua, grillattua päärynää sekä laakerinlehtikastiketta6€