Wernerin
lounas

Viikko 46        3 ruokalajia 29€ (Entrecote-pihvillä +8€)

Pieniä ruokia

  • Confit ankankoipea, fenkoli-pomelosalaattia, pinjansimentä ja hunajavinegrettiä9€
  • Paahdettu munakoisokeitto, mausteista leivänmurua, rakuunaa7€
  • Päivän viinit

  • Assyrtiko 2015, Kir-Yianni (Macedonia, Kreikka)9,4€
  • Bourgogne Blanc 2014, Julien Guillot (Bourgogne, Ranska)11,2€
  • La Petit Syrah 2014, Domaine Les Lys (South-Rhône, France)8,5€
  • Langhe Nebbiolo 2016, Principiano Ferdinando (Piemonte, Italia)11,9€

Pääruokia avotulelta

  • Grillattua portobelloa, maa-artisokka hummus, rapeaa savoykaalia, savustettua mantelia16€
  • Adana-varras naudanlihasta, sydänsalaattia, tomaattia ja minttujugurttia16€
  • Grillattua lohta, haudutettua endiiviä ja oliivitahna18€
  • Vasikan maksaa, karamellisoitua sipulia, brysselinkaalia ja chiliä16€
  • Naudan entrecote-pihviä, paahdettua munakoisoa, fetaa, hasselpähkinää sekä pähkinäistä paprikakastiketta26€

Jälkiruoka

  • Maitosuklaakreemi, kurpitsasorbet, rapeaa vihreää ohraa6€